Lidgeld

In het lidgeld zitten alle lessen (minimaal 30 per schooljaar) en een ongevallenverzekering via Gymnastiekfederatie Vlaanderen. Alle leden kunnen ook een lidkaart van de Gymfed downloaden waarmee ze goedkopere toegangstickets kunnen kopen voor Gymfed-organisaties en waarmee ze kortingen krijgen bij Gymfed partners. Meer informatie op de site van Gymnastiekfederatie Vlaanderen.

Vanaf seizoen 2021-2022 is het mogelijk om het kansentarief te betalen bij Gymjoly. Vermeld uw UIT-pasnummer bij de opmerkingen van uw inschrijving en wij doen het nodige.

Gezinskorting: Vanaf 3 leden binnen hetzelfde gezin, kan je genieten van onze gezinskorting van €30 vanaf het 3e gezinslid, €45 vanaf het 4e gezinslid en €60 vanaf het 5e gezinslid.

Kleuterturnen

Kleuters vanaf de eerste kleuterklas kunnen bij ons terecht op woensdag en/of zaterdag voor een uurtje turnen. Ze leren al spelend de basis van de gymnastiek.

€ 105

Gymstar 1 & 2

Gymstar 1 en 2 gaan door op zaterdag en zijn bedoeld voor kinderen met weinig tot geen turnervaring. De lessen duren 1,5 uur.

Gymstar 1 (1,5u) € 145
Gymstar 1 & 2 (3u) € 240

Gymstar 3

Wie al enige turnervaring heeft, kan aansluiten bij gymstar 3. Deze lessen duren telkens 2 uur.

€ 315

Competitie Tumbling

A-,B- & C-niveau €500
I-niveau €450

Deel dit bericht op social media.

Vind je niet wat je zoekt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de knop hieronder.

Contact opnemen

Handige links