Team

Geen turnclub zonder een fantastisch team! Maak kennis met ons bestuur en trainers.
Wil je ook deel uitmaken van het bestuur of de trainers? Neem dan gerust contact met ons op!

Lynn Van Bockstael
Lynn Van BockstaelVoorzitter
Trainer wobbelturnen & competitie tumbling
Willeke Van den Broeck
Willeke Van den Broeck
Trainer competitie tumbling
Stéphanie Van Bockstael
Stéphanie Van Bockstael Bestuurslid
Trainer Overige
Fran De Wittevrongel
Fran De Wittevrongel
Trainer competitie tumbling

Missie en Visie

Missie

Bij Gymjoly is het onze missie om de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van al onze leden te bevorderen op zowel recreatief als competitief niveau en op kwalitatieve manier. We streven ernaar om dit te bereiken door middel van sportlessen en -kampen.

Bij Gymjoly geloven we dat sporten en bewegen essentieel zijn voor een gezonde levensstijl en persoonlijke groei. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen en volwassenen van alle leeftijden en niveaus kunnen deelnemen aan gymnastiekactiviteiten.

Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor professionele begeleiding en moedigen onze leden aan om hun grenzen te verleggen, zelfvertrouwen op te bouwen en hun fysieke vaardigheden te verbeteren. We streven ernaar om een positieve en inclusieve sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en plezier kan beleven aan het beoefenen van gymnastiek en sport in het algemeen.

Bij Gymjoly geloven we in de kracht van samen bewegen en samen groeien. We streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin onze leden zich ondersteund voelen en waarin vriendschappen worden gesmeed. We organiseren ook sportkampen vol plezier en avontuur, waarin onze leden de kans krijgen om nieuwe vaardigheden te leren en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Bij Gymjoly is iedereen welkom, ongeacht leeftijd of beperking. We streven ernaar om een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen de kans krijgt om te genieten van de voordelen van gymnastiek.

Visie

Bij Gymjoly is onze visie om een inspirerende en inclusieve omgeving te creëren waarin sporters vanaf 2,5 jaar oud kunnen genieten van een breed scala aan gymnastiek- en sport activiteiten. We bieden momenteel kleutergymnastiek, wobbelturnen, competitieve tumbling en sportkampen aan, zodat elke sporter de mogelijkheid heeft om zijn of haar passie voor de (turn)sport te ontdekken en te ontwikkelen.

Ons team van opgeleide trainers is toegewijd aan het aanleren van de technieken en vaardigheden die nodig zijn voor de (turn)sport. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin sporters kunnen groeien, zowel fysiek als mentaal. Plezierbeleving staat centraal binnen onze club, omdat we geloven dat wanneer gymnasten plezier hebben in wat ze doen, ze gemotiveerd en geïnspireerd worden om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te bereiken.

Bij Gymjoly geloven we ook sterk in inclusiviteit. We verwelkomen sporters van alle niveaus en achtergronden, en we streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt. We moedigen onze sporters aan om samen te werken, elkaar te ondersteunen en vriendschappen te smeden die verder gaan dan de turnzaal.

Onze visie is om een positieve impact te hebben op het leven van onze sporters, zowel op als buiten de sportzaal. We willen hen helpen groeien, niet alleen als sporter, maar ook als individuen. We streven ernaar om hen te inspireren om zelfvertrouwen op te bouwen, doorzettingsvermogen te tonen en belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen die hen zullen helpen slagen in welke uitdaging ze ook aangaan.

Bij Gymjoly draait het allemaal om het creëren van een omgeving waarin gymnasten kunnen groeien, plezier kunnen beleven en hun passie voor de turnsport kunnen ontdekken. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van onze club en samen met ons te genieten van de opwindende reis van gymnastiek.

Inhoudelijk reglement

Binnenkort kan je hier ons inhoudelijk reglement downloaden.